O aš skaitau tai:

Apie blogerių savireklamos savaitę išgirdau ir sužinojau pirmą sykį. Viena “neatsargi“ nuoroda, kuria pasidalino feisbuke ir štai, pati trečią dieną galvoju iš eilės, ką skaitau ir rašau. Aš esu mama, esu akušerė (būsima) ir esu už pasirinkimus. Rašau apie tai ką matau ir apie tai, ką norėčiau jog pastebėtų kiti. Apie tai ir mano mėgstamiausieji:

http://mamyste.lt/portfolio/ – už tai, kad viską pateikia realiomis spalvomis ir už tą tekstuose juntamą tiesmukumą. “12 praleistų progų patylėti“ – tuoj cituosiu pažįstamoms ir nepažįstamoms mamoms, o foto projektas “mamos“, “užmušė“ gerąja prasme. šį blogą atsidarau tada kai jaučiu, kad stogas tuoj nuo gegnių atšoks.

http://vitale.lt/siuolaikine-lietuviu-poezija_pilipauskaite-butkiene/ – gyva ir artima. Knygą suskaičiau vienu “įkvėpimu“ ir jos manieromis skamba tekstai, kai slenku arba greitai lekiu ligoninės koridoriais. kai matau savo vaikus, kai matau kitus vaikus, gimimus, laimes ir nelaimes.

http://www.informuotaspasirinkimas.lt/ – jo kūrėjai norėčiau pakabinti medalį. tai žmogus, kurio mąstymas ir pozicija skatina mane būti drąsia, nesijausti vieniša visoje sistemoje ir įkvepia drąsinti kitas moteris, nebijoti pasirinkti.

http://emilija.popo.lt/ – mokyklos draugė, smagu žiūrėti kaip smagiai užaugo ir kaip kritiškai ir įvairiapusiškai mąsto.  apie medicinos sistemos skyles, jų lopymo būdus ir perspektyvą iš gydytojo pusės.

 

Parašykite komentarą